Epiroc

Fredsund Maskin är auktoriserad återförsäljare till Epiroc med över 50 års erfarenhet av hydraulhammare. Vi har ett nära samarbete där vi kontinuerligt arbetar för att kunna erbjuda bästa och mest effektiva demoleringsverktyget till Er grävmaskin. Epiroc demolerings och återvinnings -verktyg är premiumprodukter med mycket hög kvalité och en historia från Krupp (Tyska Krupp uppfann hydraulhammaren 1967). Tillverkning och utvecklingen av nya verktyg sker i Sverige samt Tyskland.

Vi är en komplett leverantör med service och reservdelar för de flesta hydrauliska verktygen på marknaden och har produkter och erbjudande för alla typer av rivning och demolering.

Fredsund Maskin erbjuder även renoverade (begagnade) hydraulhammare. Kontakta oss idag för den mest kostnadseffektiva lösningen.

Epiroc är ett svenskt världsledande företag som tillverkar innovativa borriggar och hydrauliska tillbehör för grävmaskiner anläggningsutrustning som används i allt från villaträdgårdar till Slussenprojektet och gruvorna i Kiruna.

Epiroc var fram till 2018 en del av Atlas Copco som grundades 1873.

https://www.epiroc.com/sv-se/products/excavator-attachments

Breaker cutter and magnet
EC 40
EC 100
SBU 340
Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Klicka och läs mer här.